Stikkord » TË LARMISHME

Përmbledhja e poezive për Çmimin AIITC

NJOHJE

Madhësia e hënës varet nga distanca,
Po s’iu afrove, po s’tu afrua – nuk e sheh vërtet bukurinë e saj!
Edhe të vërtetat janë kështu! 2 340 more words

TË LARMISHME

Shqipe Palloshi merr çmimin e parë për poezi AIITC

Poetja e re nga Shkupi, Shqipe Palloshi u vlerësua me çmimin e parë në kategorinë e krijimtarisë së moshave të reja për vëllimin e saj poetik me tematikë «E bukura në shpirt dhe në jetë». 145 more words

TË LARMISHME

pa titull #2

Hamushan. E heshtur, dhe gjithçka do të kalojë. Edhe dëshirat, edhe ëndrrat e bukura. Gjithçka një ditë përfundon. Koha të gjitha i vret ngadalë, gjersa në eshtra të kalbura të përfundojnë. 104 more words

TË LARMISHME

pa titull #1

Dua ta dëgjoj oshëtimën e shiut kur bie furishëm, si i ndërsyer nga thatësirat e zemrave që kanë mall. Bjen. Si luan i lëshuar nga kafazi ulërin. 139 more words

TË LARMISHME

#Postimi i parë: Rreth të shkruarit dhe blogut

#Me emrin e Dashurisë, me Dashuri dhe për Dashurinë!

Të shkruash do të thotë të flasësh me botën edhe kur ajo nuk të dëgjon! Ti të mos heqësh dorë. 625 more words

TË LARMISHME